okładka

Zarządzanie jakością żywności : ujęcie technologiczno-menedżerskie

Luning, Pieternelleke Arianne, Marcelis, Wilhelmus Johannes, Jongen, Wim M. F., Źródłowski, Zdzisław Tł., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.

Rok wydania: 2005.

GHP/GMP, HACCP, Zarządzanie jakością, Żywność jakość, Podręczniki akademickie

Autor
Luning, Pieternelleke Arianne
Marcelis, Wilhelmus Johannes
Jongen, Wim M. F.
Źródłowski, Zdzisław Tł.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Tytuł
Zarządzanie jakością żywności : ujęcie technologiczno-menedżerskie
ISBN
83-204-2966-8
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2005.
Objętość
411, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Żywność, Jakość, Technologia.
Hasła przedmiotowe
GHP/GMP
HACCP
Zarządzanie jakością
Żywność jakość
Podręczniki akademickie
020
%a 8320429668
100
%a Luning, Pieternelleke Arianne
245
%a Zarządzanie jakością żywności : %b ujęcie technologiczno-menedżerskie /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2005.
300
%a 411, [1] s. : %c 24 cm.
490
%a Żywność, Jakość, Technologia.
650
%a GHP/GMP
650
%a HACCP
650
%a Zarządzanie jakością
650
%a Żywność %x jakość
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Marcelis, Wilhelmus Johannes
700
%a Jongen, Wim M. F.
700
%a Źródłowski, Zdzisław %e Tł.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
920
%a 83-204-2966-8