Autor
Luning, Pieternelleke Arianne
Marcelis, Wilhelmus Johannes
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Tytuł
Zarządzanie jakością żywności : ujęcie technologiczno-menedżerskie
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Seria
Żywność, Jakość, Technologia.
Hasła przedmiotowe
GHP/GMP
100
%a Luning, Pieternelleke Arianne
245
%a Zarządzanie jakością żywności :
%b ujęcie technologiczno-menedżerskie /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2005.
300
%a 411, [1] s. :
%c 24 cm.
490
%a Żywność, Jakość, Technologia.
650
%a Zarządzanie jakością
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Marcelis, Wilhelmus Johannes
700
%a Źródłowski, Zdzisław
%e Tł.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.